Θέσεις Εργασίας

Αξιοποιήστε πλήρως τις δυνατότητές σας!

Η Μηχανική Μελετητική προσκαλεί μηχανικούς με αφοσίωση και εργασία υψηλής ποιότητας να στείλουν τις αιτήσεις τους, καθώς η εταιρία ενδιαφέρεται πάντα για τέτοιες συνεργασίες. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα μελετών και έργων που παρέχουν ευκαιρίες για ταλαντούχα άτομα. Είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας, αναζητάτε την επόμενη επαγγελματική σας κίνηση, είτε εξετάζετε την πρώτη σας δουλειά ως πτυχιούχος, μαθητευόμενος ή ασκούμενος, μπορούμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να γίνετε μέλος της ομάδας μας.

Κάντε αίτηση στην Μηχανική Μελετιτική

Η Μηχανική Μελετητική πιστεύει σε ταλαντούχους νέους και σχεδιάζει το δικό της μέλλον επενδύοντας σε αυτούς. Η συμμετοχή σε εμάς θα σας προσφέρει μαθησιακές εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές σας για να μεταμορφώσετε το θεωρητικό υπόβαθρο σε πράξη.

Η αποφασιστικότητα, το θάρρος και η ανθεκτικότητα είναι μερικές από τις καλύτερες ιδιότητες που αναζητά η εταιρεία μας σε απόφοιτους και προπτυχιακούς φοιτητές, προσφέροντάς σας απαραίτητες πρακτικές που στοχεύουν στην επαγγελματική σας ανάπτυξη για να βελτιώσουν τις γνώσεις που αποκτήσατε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.
Πολλοί από τους σημερινούς υπαλλήλους μας ήταν ταλαντούχοι σπουδαστές που έκαναν την επιλογή να συμμετάσχουν μαζί μας στην πρακτική τους και συνέχισαν την επιτυχημένη καριέρα τους ως μέρος της ομάδας μας.

ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

(γεωτεχνικοί μηχανικοί, υδραυλικοί μηχανική, στατικοί κ.α.)

ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

"*" indicates required fields

Accepted file types: pdf, doc, docx, jpg, Max. file size: 16 MB.