Πνευματικά Δικαιώματα

Ο επίσημος δικτυακός τόπος της ΠΕΡΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΓΚΟΥΤΖΙΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ Ο.Ε. / ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ Ο.Ε. είναι το https://mimel.gr.  Σημειώνεται ότι όλο το περιεχόμενο των επιμέρους υποσελίδων (φωτογραφίες, γραφικά, λογότυπα, υπηρεσίες κτλ.)αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ιστοτόπου https://mimel.gr και είναι υπό την προστασία του ελληνικού και διεθνούς δικαίου.

Απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή, η μεταφορά, η διανομή, το «κατέβασμα», η μεταπώληση, η παραπλάνηση του κοινού και η χρησιμοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου της ιδιοκτησίας του παρόντος ιστοτόπου. 

Οποιαδήποτε από τις παραπάνω πράξεις επιτρέπονται μόνο στην περίπτωση της επικοινωνίας με τους κατόχους του https://mimel.gr και μετά από συνεννόηση για συγκεκριμένη και εγκεκριμένη χρήση.

Το περιεχόμενο που αποτελεί το https://mimel.gr είναι αποκλειστικό γνώρισμα και προστατεύεται αυστηρά από τους ελληνικούς νόμους, καθώς και τους διεθνείς, όσον αφορά τα εμπορικά σήματα και την πνευματική ιδιοκτησία.

Συνεπώς, η εμφάνιση των παραπάνω και η εύκολη πρόσβαση σε αυτά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα https://mimel.gr δεν συνεπάγεται αποδοχή ή έγκριση της χρήσης αυτών σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση.

"*" indicates required fields

Accepted file types: pdf, doc, docx, jpg, Max. file size: 16 MB.